تفسیر قرآن را باید به عنوان منبعی برای علوم شناخت
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی جوادی آملی غروب شنبه در مراسم آغاز سال تحصیلی مرکز تخصصی تفسیر قرآن مؤسسه اسراء، اظهار داشت: امسال نشاط افزونتری به لحاظ فعالیتهای حوزوی شاهد هستیم جلوهای تازه در فعالیتهای حوزوی احساس میشود.
وی با بیان اینکه آیتالله العظمی صافی گلپایگانی در دیدار خود با مدیر حوزههای علمیه کشور، حوزههای علمیه را امانت امام زمان(عج) دانستند که در اختیار ما حوزویان سپرده شده است، گفت: این نشان از جایگاه والای حوزههای علمیه دارد.
رئیس بنیاد بینالمللی علوم وحیانی اسراء افزود: ما در حوزه زیست میکنیم و اگر بدانیم زیستگاه ما از ساحت امام زمان(عج) به امانت در دست ما سپرده شده اهتمام و انگیزه جدیتری پیدا خواهیم کرد.
پرهیز از مدرک گرایی در حوزه
وی به پرهیز از مدرکگرایی و تقویت اخلاق گرایی در حوزه تأکید کرد و گفت: به این مسئله باید در فراگیری علوم و رشتههای مختلف توجه شود.
جوادی آملی با اشاره به اینکه تفسیر تخصصی امروز معنای خاصی پیدا کرده است، افزود: اگر در گذشته علم تفسیر بود اما امروز به عنوان منبع علم باید آن را شناخت.
وی تفسیر تسنیم آیت الله العظمی جوادی آملی را که به جلد چهلم رسیده و چهل جلد دیگر نیز به آن اضافه خواهد شد را علم ندانست بلکه معرفی منبعی از قرآن عنوان کرد.
این استاد حوزه با بیان اینکه نگاه به قرآن کریم امروز باید به عنوان یک منبع باشد، گفت: ۹۰ نفر در این مجموعه مشغول تحصیل هستند که ۳۰ نفر از آنها جدید الورود هستند.
وی به حضور اساتید برجسته در این مرکز اشاره کرد و افزود: محتویات آموزشی اساتید ۵۰ درصد آموزههای مورد نیاز را در اختیار دانشپژوهان قرار میدهد و دانش پژوهان باید دامنه فعالیتهای خود را توسعه دهند.